BIJZETTAFEL ALS NACHTKASTJE

Sinds een aantal weken slapen we in ons nieuwe huis op onze droomzolder. Dat beviel meteen super goed alleen misten we nog nachtkastjes langs ons bed.

bijzettafel zuiver hide and seek nachtkastje
Voor mijn nieuwe samenwerking met fonQ mocht ik een nachtkastje uitzoeken voor onze slaapkamer. Ik had nog niets op het oog maar ik wist al wel dat ik een bijzettafeltje als nachtkastje wilde. De keuze is reuze (ze hebben honderden bijzettafeltjes) maar mijn oog viel op bijzettafel Hide and Seek van het Nederlandse merk Zuiver. Deze is namelijk niet alleen heel mooi maar ook heel praktisch! Het tafeltje heeft een mooi opbergvak waar ik mijn mobiel en tijdschriften in kan leggen. 🙂

bijzettafel zuiver hide and seek nachtkastjeHet bijzettafeltje staat echt perfect naast ons bed en past goed in ons Scandinavische en industriële interieur. Voor mijn gevoel ontbrak er echter nog iets: planten! Ik zeg elk weekend tegen mijn vriend we moeten echt nog een keertje planten kopen maar dat komt er telkens niet van omdat we nog druk aan het klussen zijn. Gelukkig woont mijn lieve vriendin Ninke naast ons en die had al wel mooie planten in huis gehaald. Men zegt wel eens: ‘een goede buur is beter dan een verre vriend’ maar ik heb dus mooi allebei naast me.

bijzettafel zuiver hide and seek nachtkastjebijzettafel zuiver hide and seek nachtkastjeWelke styling vinden jullie het mooiste? Ik ben verliefd op bovenstaande mix van Scandinavisch, industrieel en botanisch. Dus sorry Ninke je krijgt je plantjes niet meer terug. 😉

Hopelijk heb ik jullie weer geïnspireerd!

With love,
Anne

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Esmée
  15 april 2016 at 11:50

  Prachtige slaapkamer! Leuk dat tafeltje

 • Reply
  Carla
  15 april 2016 at 12:54

  Inderdaad leuker met de planten maar je wekker nog terug zetten 😉

 • Reply
  Femke
  15 april 2016 at 20:03

  Mooie foto’s! Ik ben voor de styling met de planten. Wat handig dat je ze even kon ‘lenen’ 😉 Die poster van Den Bosch is ook heel erg gaaf!

 • Reply
  San
  17 april 2016 at 14:42

  Ik stem voor de planten!

 • Reply
  Albert
  18 april 2016 at 14:28

  LEUK!! Ben nog wel benieuwd naar wat meer foto’s van bijvoorbeeld de keuken en de woonkamer. Het zijn nu nog slecht kleine sneak peaks van alles.

 • Reply
  Eef
  22 april 2016 at 14:19

  Wat gaaf! Waar heb je die poster van Den Bosch vandaan?

 • Reply
  Dionne
  20 oktober 2016 at 12:37

  Prachtig! Ben super benieuwd waar het mooie dekbed vandaan komt!

  • Reply
   Anne
   26 oktober 2016 at 14:42

   Hi Dionne, Dit dekbedovertrek is van het merk van Dyck (collectie 2014).

 • Reply
  Ellis
  17 november 2016 at 15:59

  Hi Anne, wat heb je een mooi huis en een leuke blog! Mag ik vragen wat jullie voor een bed hebben? Hebben jullie het hoofdstel zelf gemaakt? Ziet er goed uit!

  • Reply
   Anne
   21 november 2016 at 10:13

   Hi Ellis, Dankjewel! Wij hebben ons bed en hoofdbord inderdaad zelfgemaakt. Ik zal hier nog een keer een blog over schrijven. Het bed en hoofdbord zijn gemaakt van wit geschilderd steigerhout. Groetjes Anne

 • Reply
  Marly
  29 januari 2017 at 19:30

  Hi, wat een gaaf behang achter jullie bed! Waar is deze te koop?

 • Reply
  Mo
  16 augustus 2018 at 19:19

  Dag Anne, waar kan je het baksteen behang kopen achter jullie bed?

  • Reply
   Anne
   4 januari 2019 at 11:23

   Het behang is van AS Creation en het volgens mij baksteen wit. Groetjes Anne

 • Reply
  Slaapkamer inrichten met een Beter Bed
  28 januari 2019 at 11:34

  […] april liet ik je op mijn blog al zien hoe ik onze slaapkamer op zolder heb ingericht. Dit was echt super leuk om te doen en […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.