WOONBEURS 2015 AMSTERDAM (VTWONEN DESIGN BEURS)

Woonbeurs 2015 Amsterdam heet vanaf dit jaar vtwonen design beurs. Over een maand is het weer zo ver! Dan vindt de vtwonen design beurs (woonbeurs 2015) plaats!

woonbeurs 2015 vtwonen design beurs

vtwonen.nl/wonen-design-beurs/

Vorig jaar wilde ik al ontzettend graag naar de woonbeurs in Amsterdam maar toen was het er helaas niet van gekomen. Dit jaar wil ik het voor geen goud missen en ben ik er zeker bij! Samen met mijn vriend ga ik op de woonbeurs inspiratie opdoen voor ons nieuwe huis en ook voor mijn blog zodat ik deze weer met jullie kan delen.

Woonbeurs 2015 / vtwonen design beurs

Elk jaar vindt in het najaar de woonbeurs in Amsterdam plaats. Zoals ik al zei heet de beurs vanaf dit jaar vtwonen design beurs in plaats van Woonbeurs 2015. De vtwonen design beurs vindt dit jaar plaats van 29 september t/m 4 oktober in RAI Amsterdam. Laat je op de woonbeurs inspireren door ruim 250 woonpartijen die zich hier presenteren. Zo kun je een afspraak maken met een architect of styliste of je gewoon laten inspireren door de verschillende stijlkamers.

woonbeurs 2015 vtwonen design beurs

Bron: vtwonen.nl/wonen-design-beurs/

woonbeurs 2015 vtwonen design beurs

Bron: vtwonen.nl/wonen-design-beurs/

Woonbeurs 2015 / vtwonen design beurs: toegangskaarten

Zoals ik al zei wil ik dit jaar de woonbeurs voor geen goud missen! Gisteren heb ik de website van de woonbeurs bezocht en daar kwam ik tot de ontdekking dat het voordeliger is om op de website je ticket te kopen dan aan de deur. Op de website kun je toegangskaarten voor €15 per stuk kopen in plaats van €19 per stuk. Daarnaast staat er nog een andere aanbieding op die ik niet kon laten schieten: twee toegangskaarten voor de vtwonen design beurs en een jaar abonnement op vtwonen (of een ander woonmagazine naar keuze) voor maar €45! Ik heb voor de laatste optie gekozen omdat ik dan zowel op de woonbeurs als het gehele jaar door in de magazines inspiratie kan opdoen voor ons nieuwe huis.

With love,
Anne

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Belinda
  15 september 2015 at 22:08

  Hoi Anne!
  Ik vind de keuken écht werkelijk waar helemaal super! Óók wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en zoeken nog een mooie keuken! Maar als ik dan deze zie, dan heb ik hem gevonden 😉 weet jij van welk merk het is? Waar kan ik de keuken vinden!
  Alvast bedankt!

  Groeten,

  Belinda Meijers

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.