Nieuwe collecties bewonderen tijdens het showUP event

Begin september vond het showUP event, een inkoopbeurs voor de home & gift branche, weer plaats. Tijdens het showUP event heb ik de gelegenheid om de nieuwe collecties van veel prachtige merken te bewonderen. Natuurlijk heb ik ook deze keer weer veel foto’s gemaakt zodat ik de mooie nieuwe collecties met jullie kan delen. In deze blog vind je slechts een kleine selectie van mijn favoriete merken. Maar in mijn nieuwe blog voor vtwonen deel ik uiteraard nog een aantal extra favorieten met jullie. Waarbij de nieuwe collectie van Spruitje en Brût natuurlijk niet mag ontbreken.

House Doctor: een warm en welkom thuis

Wat een prachtige collectie heeft House Doctor ook dit seizoen ontworpen waarbij een warm en welkom thuis centraal staat. Wat mij betreft is ze dat goed gelukt want ik zou zo op deze bank of in dit bed willen neerploffen. Het kleurenpalet bestaat uit down to earth maar tegelijkertijd ook uitgesproken kleuren. Overigens behoren het houten vitrinekastje en de bijzonder vormgegeven lamp tot mijn favorieten.

nieuwe collectie skagerak interieur 2017 showup event

Skagerak: passie voor hout

Overigens is het Deense designmerk Skagerak is er eentje die ook meteen mijn aandacht trok. Dit merk is tot nu toe nog minder bekend in Nederland dan de al erg populaire Hay en Muuto. Maar ik denk dat het niet lang zal duren voordat ook deze schoonheid zich meer en meer in de Nederlandse interieurs zal laten zien. In de collectie van Skagerak zie je duidelijk hun voorliefde voor houten en tijdloze designs terug. Niet alleen zijn hun producten prachtig maar ook het gedachtegoed spreekt tot de verbeelding. In de wereld van Skagerak staan goede verhalen en vriendschappen centraal en ze hopen met hun ontwerpen memorabele ontmoetingen tussen mensen te faciliteren.

nieuwe collectie a la interieur 2017 showup event

À la: vertelt verhalen van mensen, producten en culturen

De dames van À la zijn gek op reizen en dat is op een bijzondere wijze terug te zien in hun exotische collectie. De kurk met messing olifant/palmboom/luipaard/nijlpaard springt er wat mij betreft echt bovenuit. Zeker als dit gecombineerd wordt met een vintage glazen fles geeft dat een heel tof effect. Wat je nog meer bij À la tegenkomt? Heel veel lifestyle producten waaronder jassen, kussens, notitieboekjes en sieraden.

nieuwe collectie by noon interieur 2017 showup event

By.Noon: new kid on the block

Toen ik langs de stand van By.Noon liep moest ik gewoonweg vol in de remmen. De kleuren van de kussens hadden een wat mij betreft niet te weerstane aanzuigende werking zodat ik in no time bij hun stand stond. By.Noon is een nieuw label van de Belgische dame Joke die haar inspiratie opdeed in Kent, the garden of England. Met deze kussens haal je zodoende op een bijzondere en laagdrempelige manier een waar stukje kunst in huis.

nieuwe collectie doing goods interieur 2017 showup event

 Doing Goods: exotische accessoires

Doing Goods gaat graag op reis om de mooiste schatten overzees te ontdekken. In hun collectie vind je allerlei exotische producten zoals messing ananas deurknopjes en messing schildpad haakjes. Overigens kwam ik deze haakjes ook al een keer tegen tijdens mijn bezoekje aan de toffe winkel Moonloft.

nieuwe collectie interieur 2017 showup event

Benieuwd naar de collecties van mijn andere favoriete merken zoals onder andere Brût? Deze vind je in mijn nieuwe blog die ik voor vtwonen schreef.

With love,
Anne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elisa
  3 oktober 2017 at 06:20

  Prachtige sfeerfoto’s! Gelijk zin om mijn interieur om te gooien 😀

 • Reply
  Solfelt
  24 juni 2021 at 12:06

  Wauw, heel mooi! Ik krijg er ook gelijk zin in om mijn interieur te veranderen van de huidige landelijke stijl naar een luxe interieur. Thanks voor de sfeerimpressies!

  Anne

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.