Mijn favorieten van het showUP event

Twee keer per jaar vindt het showUP event plaats waar zowel inkopers als pers en media nieuwe producten en merken uit de home & gift branche kunnen ontdekken. Als interieur blogger wilde ik dit event natuurlijk niet missen! In deze blog laat ik je kennismaken met mijn lifestyle favorieten die ik op dit event ben tegengekomen en in mijn blog die ik voor vtwonen schreef deel ik mijn interieur favorieten met jullie.

DSC_4507 Meteen bij binnenkomst werd mijn aandacht getrokken door het merk RIG TIG. Bij RIG TIG streven ze er naar functionele producten te ontwerpen die het leven net even iets makkelijker en leuker maken. Wat mij betreft een geslaagd concept. – www.rig-tig.com

Een elegant horloge met een vintage touch

Bij de stand van het elegante maar tegelijk ook minimalistische horlogemerk CLUSE spotte ik een prachtig model luisterend naar de naam: La Vedette. Door het smalle bandje en fijne klokje heeft het horloge een vintage uitstraling maar is tegelijkertijd ook eigentijds en elegant. Wat mij betreft een echte musthave.
– www.clusewatches.com

DSC_4519  Liefde voor reizen, natuur en design

Op het showUP event ontdekte ik ook het leuke merk: HAMMAM34. Dit merk ontwerpt onder andere prachtige hammamdoeken waar je de liefde voor reizen, natuur en design in terugziet. Het eigentijdse design is eenvoudig maar straalt tegelijkertijd ook lef uit. Ik ben fan! – www.hammam34.com

DSC_4535  Maak van je tissuebox een blikvanger

Soms heb je van die alledaagse huishoudelijk producten waarvan je denkt waarom hebben ze daar niet een iets minder lelijke verpakking voor ontwikkeld? Tissueboxen vallen voor mij zeker onder deze categorie. Ik ben dan ook heel blij dat HOP (house of products) de onderstaande leuke tissuebox heeft ontworpen. Hiermee kun je in een handomdraai een lelijke tissuebox omtoveren tot een hippe eyecatcher. Soms zijn het de kleine dingen in een interieur waar je blij van kunt worden en ik vind het fijn dat HOP daarin meedenkt 🙂 – www.houseofproducts.nl

DSC_4552

Naast deze lifestyle merken heb ik ook nog heel veel toffe interieur merken gespot. Deze deel ik met je in mijn blog op vtwonen.nl (klik hier om deze te lezen). Hieronder alvast een kleine sneak peek:

DSC_4530 DSC_4543 DSC_4541Klik hier om de rest van mijn interieur favorieten te bekijken.

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    9 februari 2017 at 19:19

    Wat gaaf Anne, ik had zelf ook willen gaan maar heb het niet meer gehaald. Door jouw post heb ik toch een aantal toffe tips mee kunnen pikken. Leuk ook om te zien hoe je blog steeds mooier wordt! Groetjes, Sandra

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.